zauzmi pozu

Саопштење за медије: 15. Међународни фестивал прозе – ПРОЗЕФЕСТ од 13. до 16. децембра

Међународни фестивал прозе – ПРОЗЕФЕСТ ове године одржаће се по петнаести пут, од 13. до…

Објављено: 10.12.2021.